Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Revin, ca m-am mai uitat putin in urma si nu ma pot abtine. Cum naiba eu am auzit de oameni din Pitesti, Valcea, Slatina, Arad, toti, dar absolut toti se plang ca n-au trecut de nota 5 si adrianradu stie vreo 10 politisti care au luat la judecatori si la procurori peste 8.. hm...mult, mult prea bizar. Atunci stiu si eu 50 de avocati care au luat 10 cu felicitari. Cum ziceam, abia astept rezultatele reale. Nu cred o iota din ce se scrie pe forum. In plus, nu cred ca politia are vreun avantaj la penal si la procedura penala, intrebarile si spetele,in proportie de 99%, nu au avut nici o legatura cu ce face politia.
Politistii astia chiar exista. Cei 50 de avocati sunt in mintea ta. Vezi-ti de treaba, ca ne incurci.
Iti imaginezi ca la examen s-a dus Garcea? Exista mai multe soiuri si la politisti. Dar recunoaste! Te roade un pic!
neatza. aseara m-am culcat mai devreme pt ca plec la 6.00 o perchezitie. da, ce sa zic, asteptam si vedem, poate ai dreptate. desteapta... ia inconsiderare ca eu l-am trecut le alex si pe cel din CT pe forum inainte sa-i cunosc userul. cred ca mai sunt cativa dintre useri cu acesta profesie, dar nu si-au prezentat-o.
ce sa fac? eu sunt acum destul de mandru si de mine si de colegii mei!
nu vreau sa fiu rautacios cu tine sau cu altii, dar o explicatie ai putea gasi in faptul ca la admiterea in academie in anul 1999 (cand am intrat tot din prima incercare), eu am fost al doilea, la o sutime de primul... carre culmea si el a concuratt acum, dar la judecatori si a luat 7,85... concurenta atunci era de vreo 10 pe loc...
si noi cunoastem colegi care au venit turisti la examenul asta... si mai cunosc multi alti colegi care au intrat anul trecut: spre exemplu, trei din patru politisti au intrat anul trecut numai din brasov.
nu fii suparata si nu gandi in logica bancurilor de la vacanta mare, pentru ca modul cum te raportezi la aceasta categorie profesionala reprezinta examenul vietii si este posibil sa nu urci nici aici peste nota 7.00
Neatza.Toti suntem egali in fata .... legii ....a lui Dumnezeu... in fata examenului care tocmai a trecut.Sau cel putin eu asa consider .Pacat ca mai exista oameni care nu gandesc asta in acest secol.
Nu cred ca are cineva timp de pierdut pe aici pe forum sa faca reclama unei categorii profesionale, mai ales ca scopul "topului" a fost numai strict anticiparea putin a rezultatelor si sa ne calculam sansele reale de valorificare a examenului.Ciudat este totusi ca datile trecute s-a reusit un clasament destul de corect aici si acum...e pustiu.Nu stiu daca asta e de bine sau de rau. Nici dintre cunostintele mele nimeni n-a reusit sa treaca peste 7. Asteptam.....poate mai primim informatii..
stiti ce ma distreaza pe mine?
timp de un an de zile de cand discutam noi pe acest forum, nu s-a aratat nicio minte de-asta "luminata" sa dezbata impreuna cu noi controverse juridice sau sa ne impartaseasca din experienta lor penala(care i-a ajutat la examen), iar acum ...submarine, submarine....cum zicea un coleg de forum.
am si eu prieteni politisti, si exact cum e in orice meserie...mai exista si uscaturi, dar unde erati stimabililor inainte de examen...ne urmareati din umbra si radeati in sinea voastra:uite si la astia ce se zbat...ei nu stiu ca locurile sunt cu dedicatie?!
cand le-am spus amicilor mei politisti ca m-am inscris la judecatori, intrebarea lui a fost:"de ce nu m-am inscris la procurori, ca acolo se face spaga mai usor."
concluzia o trage fiecare.
eu una nu voi renunta la VISUL MEU!
pentru prietenii mei de suferinta:catargul sus!=D>