avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
bai, si mie chiar imi place dm. nu sunt eu vreun fan, dar imi place. tu ce legatura ai "cel pe care eu il ignor" cu muzica lor?
sa stii ca eu n-am nicio vina pentru ce ti s-a intamplat. daca ceilalti aveau o speranta legitima, daca n-as fi participat eu sau altii ca mine, tu n-aveai nicio sansa. si daca participai singur ieseai pe locul 2.
asa ca ciocu' mic, ca mi-a adormit copilu'
ai dreptate adita, dar ma plictisesc... nu mai am nimic de invatat. PS: teza a II-a e cu directie, nu vizeaza pe nimeni altcineva:training:
lore_lore. Fiind din Tg. Mures vreau Tg. Muresul ca prima optiune bineinteles sau Bistrita.Cat am invatat? Acum ca am trecut cu bine de acest hop, pot spune ca nu mi s-a parut un efort exagerat. Am luat-o din timp , sistematic si cu multa incredere in mine , fara sa ma las descurajata de tot felul de zvonuri care se vehiculau aiurea. Am stiut tot timpul ca trebuie sa invat.Mi-am dozat bine eforturile si nu m-am abatut de la materia programata niciodata. D-zeu m-a ajutat, mi-a dat sanatate si putere de concentrare si nu a lasat sa intervina nimic rau, care sa ma abata de la ceea ce mi-am propus si Îi multumesc pt asta.In rest.....familia care m-a sustinut enorm. De invatat am incercat sa invat tot, absolut tot , fara "discriminare".
asistentul a scris:

gandesti corect si-ti dau dreptate dar nu asta trebuia sa intelegi.......
uita-te cine a predat la curs si mai ales ce bibliografie a avut. o sa intelegi mai multe , chiar si de cat se poate spune.......
nu fac reclama, ti-am dat o tema de studiu , verifica si o sa te inseninezi constatand destule coincidente.......

chiar asa, cine a predat la acest faimos curs? si care a fost bibliografia?
miana, procuror sau judecator, ca nu mai stiu?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)