avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
heeei, nimarius!
felicitari si multe surprize placute la repartitii! (se pare ca ala mic si morcovit a uitat sa - si ia creieru in sala de examen :duh:). dar ma bucur pentru tine =D>
santiago a scris:

Felicitari tuturor celor admisi si in mod special lui adrianradu, alexanderus, mugur .Eu nu am fost la inaltime, dar nota mi-a reflectat fidel nivelul de cunostinte.Dupa examenul INM la care am participat , mi-a fost imposibil sa trec iar prin materie...la un moment dat obosesti.Cat despre domnul odb, trebuie sa-l intelegem...sa pici anul trecut la mustata cu 6,90, apoi anul asta cu 6,15...normal ca te apuca toti dracii cu atat mai mult cu cat a fost activ pe forum.Dave Gahan de la Depeche Mode e idolul lui si fost nickname...acum odb initialele numelui si celor doua prenume, plus ca-i recunosc stilul.Vedeti daca nu e politist?Nu s-a gandit ca poate fi...reperat.

asa si? :-/ Daca ar fi reperat ce, te duci peste el? Care-i faza ca nu inteleg, mai exact ce ai vrut sa spui? Parca era o tara libera, ce ne cenzurezi tu? Nu mai avem voie sa ne exprimam parerea? Asa ceva....
Asa ceva....ce?Ashton? Ca tie mi te adresez...Ce nu ai priceput?Sa te lamuresc...mi se pare de doi lei gauriti sa arunci cu mizerii in conditiile in care nu ti-a iesit pasienta.Adica iti stergi contul pe 15 nov. dupa care iti faci altul in aceeasi zi, cu alt nickname s-apoi te iei de nu stiu care... frustrat fiind ca nu te-ai aflat in carti.Nici eu nu m-am aflat si totusi nu o sa minimalizez reusitele altora, venindu-mi in minte scenarii penibile de genul....daca a fost fraudat examenul, ca na....am invatat de m-am spart si nu imi explic de ce nu am intrat, mai ales ca nu a fost asa.In concluzie, nu ma duc peste el....dar sunt extrem de surprins cum reactoneaza unii la niste esecuri...aruncand cu noroi in stanga si in dreapta.
ashton, hai sa incetam. nu e niciun folos in asta. nimeni nu faci nimic la nimeni. santiago a vrut sa arate ca este perspicace si ca are cultura generala.
nu vreau sa intelegeti gresit toti ceilalti participanti la acest forum, dar noi suntem destul de uniti intre noi. am trait impreuna o buna perioada de timp si avem experiente comune. nu mai pun la socoteala ca foarte multi dintre noi am facut si liceul impreuna (licee militare).
nimeni nu intentioneaza sa jigneasca pe nimeni, dar cum nu exista un alt forum si cum s-a intamplat ca anul asta sa reusim foarte multi la examen, este normal sa ne bucuram si unii pentru altii.
daveghan sau odb (indiferent cine ai fi), te cred ca ai muncit foarte mult. nu trebuie sa o iei atat de personal si sa nu o consideri cumva vreo lupta de clasa. stii foarte bine ca, daca tu faceai mai bine la examen, erai acolo deasupra liniei si nu mai eram nevoiti sa avem discutiile astea prostesti.
noapte buna.
Adrian Radu, ti-am admirat modul de a discuta si chiar aroganta, care, pana la un punct, nu este deranjanta. Dar expresiile de smecher de sosea, tip "bai "si "ciocu' mic", nu cred ca ar trebui sa se regaseasca in limbajul unui cetatean civilizat al acestei tari, cu atat mai putin in limbajul unui magistrat. Nici nu mai vorbesc de celelate ironii "subtile". Ma gandesc ca ti-ai pierdut cumpatul si ai exagerat, nu-i asa?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)