Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
ce parere aveti? va mai exista o alta testare psihologica si vreun interviu? azi, intr-o discutie cineva imi spunea ca nu se vor mai da, cu exceptia examinarii medicale.
Nu va certati! Nici nu stiti prin ce trec unii forumisti acum! Eu sunt la al trei-lea sut ! In noiembrie am picat cu 7,30 si s-a intrat cu 7,40 apoi in vara cand a ramas un post vacant de procuror CSM-ul a considerat ca nu se impune continuarea procedurii si pentru noi.Acum am 7,15 si sunt sub linie! Nu stiu ce sa fac! Ma rog la bunul Dumnezeu sa nu traiasca nimeni ceea ce traiesc eu!
Sper intr-o minune!
m-am uitat pe inm august 2011 si am vazut ca desi si ei au adus document ca sunt apti psihologic,ulterior au fost testati psihologic.
asa ca ,eu cred ca o sa fie testare psihologica,scrisa si interviu in zile diferite.
mugur, cred ca e o discutie fara sfarsit. este posibil ca fiecare sa gresim in parerile pe care le emitem, pentru ca de-aia sunt subiective si nu obiective. prima mea interventie a fost pripita, am citit numai ultima pagina cu postul lui alegzanderus si nu am fost atent la intreg firul discutiei. s-a mai adaugat la asta si numarul de necrezut de functii scoase la concurs si m-am temut si eu la fel ca si altii ca ar putea fi vorba despre o bataie de joc.
m-am convins ulterior de ce anume a vrut sa spuna asistent, tocmai de aceea mi-am cerut scuze. sper ca acest examen va mai exista pe viitor, pentru a da o sansa si acelor juristi care la inceputul carierei au facut, ca si mine, o alta alegere, dar nu cred ca va mai fi vreodata "dezmatul" de pana in 2010.