adrianradu.bv a scris:
cred ca esti intr-o grava eroare de interpretare a legii, exceptiile sunt prevazute de lege si sunt de stricta interpretare... modalitatile de admitere sunt si ele prevazute expres de lege... ceea ce spui tu, se aplica in cu totul alte circumstante... mai tine seama si de faptul ca este vorba de o lege organica... auzi, cine vrea sa tina seama de parerea mea, va tine, cine nu e treaba lor...
Ce legatura are admiterea in magistratura cu admiterea la acel curs intensiv?
Asta ai inteles tu, ca acel curs intensiv constituie o modalitate de admitere in magistratura?
Acela e un simplu curs intensiv de pregatire pt examen si nu poate face obiectul unei legi de organizare judiciara, oricat de organica ar fi.
Faptul ca o asemenea enormitate a iesit din gura unui proaspat admis in magistratura imi intareste convingerea ca sunt necunoscute caile Domnului.
Oricum, observ ca dupa prima lectie juridica (aceea ca infractiunile se impart in infractiuni contra patrimoniului si infractiuni contra persoanelor) primim de la domnii politisti o a doua lectie de drept (exceptiile sunt de stricta interpretare).
Sper ca nu o sa extindeti lectiile si la alte domenii. Cine stie, poate maine ne anuntati ca a murit Gheorghiu-Dej. Sau chiar puteti sfarama barierele cunoasterii anuntand omenirea ca pamantul e rotund.