Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
felicitari celor care sunt deasupra liniei. ceilalti nu disperati. vor veni si vremuri mai bune daca sunteti perseverenti. pozitia 6 judecatori. vreau braila, moinesti sau tg mures.
SE DA EXAMEN IN MARTIE SAU APRILIE !!!!!!!
DEJA SE ARANJEAZA IAR IN BUCURESTI INCA UN CURS DE PREGATIRE INTENSIVA PENTRU EXAMENUL ACESTA, ORGANIZAT DE CEI CARE STIU MAI MULTE DECAT NOI ;)
Oana, eu chiar inainte de examen, cred ca sambata, am vazut intamplator o parte dintr-o emisiune tv in care se vorbea despre faptul ca urmeaza un nou curs intensiv , in vederea pregatirii pt un eventual examen in primavara lui 2012, cel care a vorbit a argumentat ca pana acum s-a sustinut de 2 ori pe an ac examen, ei o luau ca pe o certitudine.
Acum, eu una chiar nu am luat in seama ce a zis, pt ca am vazut si sedinta CSM cd s-a discutat despre organizarea ultimului concurs si s-a precizat ca ar fi bn sa nu ne mai pregatim pt un examen care nu se stie dc se va mai organiza.
Concluziile le trage fiecare, cred ca oricine si-ar dori sa afle ceva cert, dar repet eu cred ca numai calendarul estimativ ne poate face sa credem cu adevarat ca se va mai organiza.