avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
felicitari celor care sunt deasupra liniei. ceilalti nu disperati. vor veni si vremuri mai bune daca sunteti perseverenti. pozitia 6 judecatori. vreau braila, moinesti sau tg mures.
asistentul a scris:

SE DA EXAMEN IN MARTIE SAU APRILIE !!!!!!!
DEJA SE ARANJEAZA IAR IN BUCURESTI INCA UN CURS DE PREGATIRE INTENSIVA PENTRU EXAMENUL ACESTA, ORGANIZAT DE CEI CARE STIU MAI MULTE DECAT NOI ;)

De unde este stirea? E ceva oficial?
cu examenul sau cu cursul de pregatire ?
asistentul a scris:

cu examenul sau cu cursul de pregatire ?

Cu examenul
Oana, eu chiar inainte de examen, cred ca sambata, am vazut intamplator o parte dintr-o emisiune tv in care se vorbea despre faptul ca urmeaza un nou curs intensiv , in vederea pregatirii pt un eventual examen in primavara lui 2012, cel care a vorbit a argumentat ca pana acum s-a sustinut de 2 ori pe an ac examen, ei o luau ca pe o certitudine.
Acum, eu una chiar nu am luat in seama ce a zis, pt ca am vazut si sedinta CSM cd s-a discutat despre organizarea ultimului concurs si s-a precizat ca ar fi bn sa nu ne mai pregatim pt un examen care nu se stie dc se va mai organiza.
Concluziile le trage fiecare, cred ca oricine si-ar dori sa afle ceva cert, dar repet eu cred ca numai calendarul estimativ ne poate face sa credem cu adevarat ca se va mai organiza.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)