Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
a mai fost anul asta un curs de pregatire cand nu era anuntat nimic oficial si la scurt timp dupa asta a devenit si oficia ca va fi examen in noiembrie ;)
NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR !!!
nu s-ar tine cursul (costa circa 45 milioane) fara un motiv iar cei care-l tin sunt cei mai apropiati de informatiile de genul : perioada examen, tematica si bibliografie, fiind foarte interesati ca cei care fac cursul sa-l si fructifice prin intrarea in magistratura pentru a se populariza ideea ca acest curs TREBUIE facut (si platit ;) _.
toate se leaga, nimic nu este intamplator !!!!!!!
Probabil ca exista o legatura,probabil ai dreptate insa, asa cum spunea si sim05, ceea ce ne va lamuri cu exactitate este calendarul estimativ. Sa speram ca va fi in favoarea noastra . Pana atunci sa valorificam si sa ne imbogatim cunostintele acumulate ! Sa aveti spor !
Felicitari celor care au reusit si bafta multa in noua profesie !
Cred ca era mai bn sa nu fi vazut acea sedinta a CSM, probabil ca as fi avut mai multa incredere ca se va organiza in primavara.
Ai si tu dreptate, nu cred ca si-ar da cu firma in cap sa organizeze cursuri dc ar avea informatii certe in sensul ca nu se va mai organiza.
nu numai cu modul de lucru trebuie sa te obisnuiesti ci si cu volumul foooarteeeeeee mare de dosare, aia te asteapta ca painea calda ... =D>
asta e la Galati !!!!!!!
nu dispera, timp de trei ani cat o sa stai obligatoriu acolo, o sa te obisnuiesti, problema e ca dupa cei trei ani nu o sa te lase sa pleci, au nevoie de magistrati ...
felicitari nimarius
Deci un baiat care s-a inscris pe forum, intamplator chiar azi, ne spune de un curs care practic iti asigura intrarea in magistratura si, in consecinta, iertarea pacatelor. Sunt satul de reclamele de la TV, nu cred ca e cazul sa le vad si aici. Asta e reclama clara, cu aplicarea agravantei "profitand de necazul omului". Asa ca as vrea ca aceste reclame sa dispara de pe forum.