avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
CEEA CE AM VRUT SA SPUN IN PRINCIPAL , ESTE CA IN PRIMAVARA ESTE UN NOU EXAMEN !!!!!!!
NEOFICIAL , ESTE VORBA DE 60-65 DE LOCURI LA JUDECATORI
NU FAC RECLAMA LA CURS CI AFIRM DOAR CA ESTE UN INDICIU CERT !!!!!!!

Eu una am sesizat ceea ce ai vrut sa spui, sa speram ca ai dreptate.
cred ca esti intr-o grava eroare de interpretare a legii, exceptiile sunt prevazute de lege si sunt de stricta interpretare... modalitatile de admitere sunt si ele prevazute expres de lege... ceea ce spui tu, se aplica in cu totul alte circumstante... mai tine seama si de faptul ca este vorba de o lege organica... auzi, cine vrea sa tina seama de parerea mea, va tine, cine nu e treaba lor...
eu oricum va urez succes, in special tie sim05
adrianradu.bv a scris:

eu oricum va urez succes, in special tie sim05

Ms.!
am recitit, da... este vorba de cursul ala din primavara care are regim de meditatie, imi amintesc ca am vazut ceva de genu' pe la inceputul anului... cine vrea sa incerce, poate fi o modalitate de invatare... eu nu l-am urmat, dar s-ar putea sa foloseasca... SCUZE! am crezut ca acest curs propune o modalitate alternativa de admitere in magistratura.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)