avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
gandesti corect si-ti dau dreptate dar nu asta trebuia sa intelegi.......
uita-te cine a predat la curs si mai ales ce bibliografie a avut. o sa intelegi mai multe , chiar si de cat se poate spune.......
nu fac reclama, ti-am dat o tema de studiu , verifica si o sa te inseninezi constatand destule coincidente.......
asistentul a scris:

gandesti corect si-ti dau dreptate dar nu asta trebuia sa intelegi.......
uita-te cine a predat la curs si mai ales ce bibliografie a avut. o sa intelegi mai multe , chiar si de cat se poate spune.......
nu fac reclama, ti-am dat o tema de studiu , verifica si o sa te inseninezi constatand destule coincidente.......

Vrei sa spui ca cei care au facut acel curs au luat examenul din 13 nov?
Nu te ironizez, doar incerc sa inteleg ce anume vrei sa spui.
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
ContSters229758, utilizator
asistentule, citeste legile de organizare judecatoreasca si apoi spune-ne concluzia ta asupra legalitatii (adica despre prevederea in vreuna dintre legi) acestui curs. e o vrajeala... INCEARCA PE ALT FORUM, ACESTA ESTE DESTINAT CUNOSCATORILOR!
cunoscatorule, tot respectul .......
a afirmat cineva ca acest curs este oficial, obligatoriu sau orice altceva ?!?
ti-am dat niste randuri, citeste printre ele..........
sunt care au luat examenul si care au facut acest curs !!!

CEEA CE AM VRUT SA SPUN IN PRINCIPAL , ESTE CA IN PRIMAVARA ESTE UN NOU EXAMEN !!!!!!!
NEOFICIAL , ESTE VORBA DE 60-65 DE LOCURI LA JUDECATORI
NU FAC RECLAMA LA CURS CI AFIRM DOAR CA ESTE UN INDICIU CERT !!!!!!!
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
asistentul, utilizator
adrianradu.bv a scris:

asistentule, citeste legile de organizare judecatoreasca si apoi spune-ne concluzia ta asupra legalitatii (adica despre prevederea in vreuna dintre legi) acestui curs. e o vrajeala... INCEARCA PE ALT FORUM, ACESTA ESTE DESTINAT CUNOSCATORILOR!

Si cu toate astea cursul exista si se tine de ceva vreme.
Incompatibilitatile din legea de organizare se aplica strict categoriilor profesionale prevazute acolo.
Daca cei care tin cursul intensiv nu fac parte din acele categorii inseamna ca nu exista nicio problema juridica. Poate doar una morala.
P.S. Ai putea, rogu-te, (daca tot ai adus vorba) sa ne dai legea si articolul care interzice acest curs? Banuiesc ca stii ca atata vreme cat nu e interzis expres atunci e legal. De fapt stii sigur... ca doar ai luat examenul...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)