avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... daca scrii pe site
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

daca scrii pe site

cineva scrie pe un site unde nu ti se cere nimic, adresa, nume, si scrie lucruri neadevarate. cum pot face eu sa aflu cine este si mai ales cum il poate pedepsi legal staul roman?
Cel mai recent răspuns: Adysoft , utilizator 19:49, 11 Februarie 2011
Site-ul ar trebui sa ceara date precum: nume, adresa de e-mail (chiar daca nu se afiseaza public) si altele... Prin metode legale, dumneavoastra ca vizitator simplu nu puteti sterge.
Adresati-va moderatorului/moderatorilor sau administratorului/administratorilor sa stearga post-ul + motivul. Daca site-ul este cat de cat ok, adminii ar trebui sa aiba ceva informatii (nu stiu daca am voie sa zic) in legatura cu fiecare persoana care posteaza, dar lucrurile se pot complica.
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
Adysoft, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda sterge - nu mai e :( Krissia . Krissia . :( Parca aveam posibilitatea sa si stergem posturile noastre. Acum nu mai e. Am postat in forum dreptul muncii un raspuns dar din cauza conexiunii la internet ... (vezi toată discuția)
Buna seara cum pot proceda sa dau o persoana in judecată sau ... Arys12 Arys12 Buna seara cum pot proceda sa dau o persoana in judecată sau plângere pt calomnie ? Postează pe rețelele de socializare mesaje ca eu ma prostituez ca ... (vezi toată discuția)
Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)