avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cand ma pot prezenta sa ridic sentinta ca fiind ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cand ma pot prezenta sa ridic sentinta ca fiind irevocabila?

M-am judecat pe fond funciar si in faza de recurs instanta a hotarat suspendarea pentru ca recurentul a decedat.Cand ma pot prezenta la registratura sa ridic sentinta drept irevocabila?multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 11:07, 11 Februarie 2011
Trebuie sa asteptati 1 an de la data la care s-a suspendat recursul. Ulterior se face o cerere de constatare a perimari, in caz contrar se constata din oficiu.

Este posibil ca in aceasta perioada mostenitorii reclamantului sa faca cerere de repunere pe rol si introducerea acestora in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare dosar doar cu privire la recurs sau si la fond. dandanaua dandanaua Printr-o incheiere data la fond in octombrie 2007, judecata cauzei civile respective este suspendata ca urmare a trimiterii la parchet a unui inscris sub ... (vezi toată discuția)
Cerere anulare titlu dupa suspendare dosar craciun jean craciun jean in recurs,eu fiind intimat-reclamant am primit suspendare intrucat mostenitorii recurentului decedat nu au depus anexa cu mostenitorii.Problema este ca eu nu ... (vezi toată discuția)
Perimare in cazul unei suspendari sejc_2010 sejc_2010 m-am judecat cu un individ pt. un teren si am castigat la instanta de fond.a facut recurs.pe timpul recursului a decedat.la urmatorul termen a venit unul din ... (vezi toată discuția)