avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate teren domeniul public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate teren domeniul public

Pe raza teritoriala a unei comune se afla o societate comerciala din anul 1980. Acum in ianuarie 2011 au venit sa solicite conform HG 834/1991 dreptul de proprietate al terenului aferent sediului administrativ. Poate solicita acest lucru acum?
Cel mai recent răspuns: silviaiordache , utilizator 13:06, 11 Februarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns.
Societatea in cauza are domeniul de activitate exploatarea zacamintelor de suprafata.
Mai pot ei la acest moment sa ceara reconstituirea dr de proprietate?
Eu in calitate de angajat al compartimentului de impozite si taxe le-am spus ca pot incheia contract de concesiune, caz in care pentru mine administratie publica inseamna incasari la bugetul local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revin - revendicare babaangi babaangi Nu as vrea sa va plictisesc, dar revin cu o situatie in care efectiv nu stiu cum sa procedez ! Ce cale de actiune in instanta de judecata trebuie aleasa ... (vezi toată discuția)
Trecere din folosinta in proprietate Vigilante Vigilante Buna ziua, In urma cu doi ani am obtinut pe calea unei solutionari de litigiu cu o fost cooperativa de stat, dreptul de proprietate asupra unui imobil si ... (vezi toată discuția)
Nulitate titlu proprietate legea 169/1997 art. iii alin. 1 lmocanu lmocanu Descriu speta pe scurt. Societatea privata X obtine un certificat de atestare al dreptului de proprietate asupra unei suprafete de teren in anul ... (vezi toată discuția)