avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructor de buna credinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructor de buna credinta

Crezand ca numai noi suntem mostenitori ,am constuit un imobil pe un teren, ulterior au aparut alti mostenitori de drept, noi fiind prezumtivi, am castigat casa constatandu-se ca suntem constructori de buna credinta iar terenul in totalitate a acelei gradini l-au castigat mostenitorii de drept. As vrea sa stiu cum sa dobandesc terenul de sub casa sau macar un drept de trecere, pentru ca am ramas cu casa in aer. MULTUMESC TARE MULT.
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 12:57, 11 Februarie 2011
actiune la instanta pentru servitute de trecere si eventual constatarea unui drept de superficie asupra terenului aferent constructiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa paddy paddy Am un teren pe numele meu in Bucuresti si vreau sa construiesc 2 case cu intrari separate,eu si sora mea(fiecare cu casa lui).Cand vom termina de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de superficie kalman77 kalman77 Buna ziua In urma cu 30 de ani am cumparat o gradina In acea perioada nu se vindeau terenurile. Dupa anii 90,mai exact in anul 2009 propietarul a vandut ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil fara teren PPPP PPPP Sunt chirias al unui imobil ce este construit de o societate (A) pe terenul altei societati (B ) fara un acord scris pentru utilizarea terenului intre cele ... (vezi toată discuția)