avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistenti personali ai persoanelor cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistenti personali ai persoanelor cu handicap

se pot desface contractele de munca ale asistentilor din lipsa de bani prin concediere,pentru a beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 11:26, 21 Februarie 2011
eu cred ca da in conformitate cu art.42, alin.7 din lg.448/2006
vreau si eu lamuriri despre acest subiect, urgent va rog
Sa nu faceti asemenea prostie. Banii nu sunt din bugetul local vin de la Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale prin directiile de prestatii sociale. Vineri a sosit de la Directiile judetene de Asistenta Sociala adresa MMPSFcu nr. 1392/10.02.2011 prin care se solicita care este motivul concedierilor asistentilor personali. Nu este baza legala concedierea pentru lipsa fondurilor. Drept urmare primariile au obligatia comunicarii bilunare a numarului de asistenti personali cu CIM motivele scaderii numarului de asistenti personali si masurile luate pentru asigurarea asistentei in continuare a persoanei cu handicap. Solicitati prin adresa scrisa Directiei de Prestatii Sociale Judetene pana la aprobarea bugetului, suma de bani care sa acopere salarizarea asistentilor personali

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie asistent social elena.s. elena.s. Buna ziua! As dori sa fiu lamurita intr-o privinta: matusa mea are dreptul la indemnizatie asistent social (primeste pensie de handicap-certificat permanent, ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanei cu handicap vizual grav eagle_free eagle_free As dori sa stiu si eu in legatura cu drepturile unei persoane cu handicap grav vis-a-vis de Legea nr. 448/2006. Legea nr. 448/2006 prevede ca: Art. 42. - ... (vezi toată discuția)
Certificat de incadrare in grad de handicap BG BG Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap a prelungit cu 12 luni Certificatul de incadrare in grad de handicap al doamnei X. Persoana se incadreaza in ... (vezi toată discuția)