avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drept procesul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drept procesul penal

Daca un dosar a fost judecat de catre un tribunal intr-o cauza penala respectiv inselaciune de doua ori si s-au pronuntat ,prima solutie achitare si a doua achitare si incetarea procesului penal Curtea de Apel Caseaza cele doua solutii si trimite cauza spre rejudecare la tribunal a treia oara ce solutie ar urma sa pronunte a treia oara tribunalul?
Va rog sa-mi raspundeti cit mai urgent ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:01, 11 Februarie 2011
nu avem de unde sa stim deoarece nu se cunoaste motivul ptr care CA a trimis spre rejudecare.
Fara a fi cunoscute actele si lucrarile unui dosar,pentru orice profesionist,este imposibil sa "pronosticheze",viitoare solutii,mai ales intr-un dosar care a cam facut naveta intre diferitele instante,prin exercitarea cailor de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal un proces penal pentru inselaciune a fost judecat in prima instanta se da o condamnare cu suspendare tribunalul caseaza hotarirea trimite cauza la rejudecare ... (vezi toată discuția)
procedura penala marianavacaru marianavacaru in anul 2009 o judecatorie pronunta o hotarire intr-o cauza penala.Aceasta hotarire este atacata cu apel de catre parchet si de catre inculpati.Se judeca ... (vezi toată discuția)
Cod procedura penala Procesul e pe rol nu s-a dat o condamnare pentru inselaciune de asta intrebam termenul de prescriptie in acest caz. Va rog sa-mi raspundeti (vezi toată discuția)