avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apometru instalat din greseala pe conducta de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apometru instalat din greseala pe conducta de alimentare cu apa pt 2 apartamente.

de curand am aflat de la un instalator ca apometrul meu din baie inregistreaza si apa pe care o consuma vecinul meu de la apartamentul de langa mine. Cum ma pot scade de la asociatie cu apa consumata de el la mine in apometru? Precizez ca acest apometru este instalat de acum 8 ani si abia acum am aflat. Vecinul are si el apometre cam de 5 ani. La el inregistreaza bine, in schimb la mine, inreg si consumul lui si al meu.#-o#-o#-o#-
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
cona_f, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:52, 15 Februarie 2011
cona_f a scris:

D-na de la asociatie imi spune ca nu a mai intalnit cazul asta si ca nu are ce-mi face, imi pune in fisa toti cei 300mc . Eu cu cine sa ma lupt? Pe cine sa dau in judecata?

Pai acum nu va mai intelegem: cum adica va pune in lista 300 m.c.!?
Nu vi s-a trecut lunar in lista consumul de apa!?
O sa va treaca acum consumul pentru pentru 8 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometru Claudiu_1010 Claudiu_1010 Stau cu chirie intr-un apartament cu centrala pe gaz. De la centrala vine o conducta de apa calda pana la baie, unde a fost lasat un apometru in functiune. ... (vezi toată discuția)
Repartizarea diferentelor de apa alexandrasmyrnaios alexandrasmyrnaios Buna seara , In blocul in care locuiesc eu s-a inregistrat o pierdere foarte mare de apa , respectiv de 52 metri cubi . La sedinta care a avut loc pe casa ... (vezi toată discuția)
Datorii asociatie din cauza apometrelor baciuionut baciuionut salut! acum 2 ani asociatia de proprietari din bloc a contractat o firma care a venit si ne-a demontat apometrele din apartamente, le-a verificat si apoi le-a ... (vezi toată discuția)