avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Sesizare impotriva expertului contabil
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Sesizare impotriva expertului contabil

buna ziua. s-a facut o expertiza contabila judiciara. nu s-a facut corect. acum eu vreau sa fac o plangere contra acestei persoane. unde o fac? la CECAR? pe Mircea Voda 35?
Cel mai recent răspuns: v_tati , utilizator 22:29, 7 Noiembrie 2011
glumiti??? faptul ca el spune ca am furat e normal si legal, faptul ca am fost plecata cu familia mea in acele zile si anu am furat, nu e dovada???? am martori familia... se pune?
Pai sa vedem ce spune codul de procedura civila in ceea ce priveste martorii, care sunt rude cu dvs....versus expertiza unui expert desemnat de instanta de judecata.
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
andymaurul, utilizator
ACEL EXPERT A MINTIT. ii voi face o plangere. la CECAR in strada Mircea Voda? asta e ce doresc sa stiu, VA ROG.
Aveti tot dreptul sa o faceti.
davida a scris:

ACEL EXPERT A MINTIT. ii voi face o plangere. la CECAR in strada Mircea Voda? asta e ce doresc sa stiu, VA ROG.

Conform art. 260, alin 4- Cod Penal, daca aveti probe temeinice, puteti face plangere penala impotriva expertului, pentru marturie mincinoasa.

Alte discuții în legătură

Care este termenul in care se poate depune plangere la cecar ... iulian.parasca iulian.parasca Care este termenul in care se poate depune plangere la CECAR impotriva unui expert contabil judiciar? Si baza legala va rog. Dar termenul pt plangere penala ... (vezi toată discuția)
Opinie separata la raportul de expertiza - dosar penal marianasandu2000 marianasandu2000 intr-un dosar penal expertul parte poate depune ulterior opinia separata ? . Daca da ,exista un termen limita pentru intocmirea opiniei separate si care este ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea expertului, restituire onorariu expertiza ContSters238389 ContSters238389 Buna Ziua, m-as bucura daca mi-ar raspunde cineva la urmatorul caz. Prin Incheiere de Sedinta am ales de pe lista de experti topografici judiciari o experta ... (vezi toată discuția)