avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... afectare imagine
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

afectare imagine

multumesc de promptitudine dar puteti sa-mi spuneti va rog daca prin faptul de a face public numele persoanei care a savarsit abaterea se incalca vre-o lege sau vre-un drept al acestei persoane si care ar fi legile incalcate?
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2008
sandy belle, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 22:01, 6 Mai 2008
Nu mi se pare corect ca numele salariatului care a savarsit abaterea sa fie facut public in toata reteaua feroviara. Seamana cu practica din vremea ceausista - gazeta de perete :)
Nu exista nicio prevedere legala sau interdictie in acest sens.
Nu exista nicio prevedere legala sau interdictie in acest sens.
sandy belle a scris:

multumesc de promptitudine dar puteti sa-mi spuneti va rog daca prin faptul de a face public numele persoanei care a savarsit abaterea se incalca vre-o lege sau vre-un drept al acestei persoane si care ar fi legile incalcate?

Dacă vi s-a creat un prejudiciu prin acest fapt, puteti solicita daune printr-o actiune in raspundere civila delictuala. Este suficient ca ati fost sanctionat, nu puteti fi "sanctionat" pentru aceeasi fapta de 2 ori!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la școală clasele i - iv marcadrian marcadrian Bună, am postat pe rețeaua de socializare facebook niște poze cu toaletele școli într-o stare deplorabilă, iar situația degenerat putin cu amenințări ... (vezi toată discuția)
Este abatere disciplinară ? oanaportar oanaportar Bună seara ? Vă prezint următoarea situație : - un coleg a efectuat o convorbire telefonică internațională la telefonul mobil de serviciu, în interes ... (vezi toată discuția)
Model plângere civilă delictuală Bianca Ioana Bianca Ioana Bună ziua, Vă rog să mă ajutați să rezolv o problemă care persistă de câțiva ani. Am un teren agricol extravilan care anul acesta este cultivat ... (vezi toată discuția)