avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie in anulare extraordinara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie in anulare extraordinara

S-ar preta pe motivul greseala materiala conf. art. 318 alin.1 din Cod procedura civila, in situatia cand, analizand actele si lucrarile dosarului, instanta de recurs apreciaza ca temeinic procesul verbal, intrucat petentul nu a adus o proba din care sa reiasa o stare de fapt contrara celei retinute de agentul constatator, dar in realitate sa existe o declaratie de matror, administrata la fond. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:05, 14 Februarie 2011
asta inseamna ca instanta de recurs a inlaturat proba testimoniala, nu ca nu a vazut declaratia martorului. oricum, chiar daca instanta de recurs nu ar fi vazut declaratia martorului, asta nu este eroare materiala.
Ar fi bine sa detaliati in legatura cu acea declaratie si cu privire la modul in care a fost ea data.
Ar fi bine sa ne aratati si motivarea instantelor in legatura cu acel martor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare speciala roddi roddi Se poate introduce o contestatie in anulare speciala, invocandu-se ca greseala materiala ,omisiunea instantei de recurs de a lua in considerare o decizie a CSJ ... (vezi toată discuția)
Pot sa inaintez o cerere de revizuire inaltei curti de casatie si justitie? mihami mihami Intr-un dosar la contencios am castigat la Tribunal, insa la Curtea de Apel am pierdut, pe \"motiv\" ca am solicitat anularea unei decizii tardiv, pe ... (vezi toată discuția)
Cai de atac teslovan florentina teslovan florentina Daca recursul a fost respins si nu ma vad in nici un motiv care sa ma ajute la cele doua cai extraordinare ce mai pot face?Cineva m-a indrumat la o contestatie ... (vezi toată discuția)