avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O problema la servici
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O problema la servici

Am sa va povestesc pe scurt problema mea :
Am un coleg care este ahtiat dupa liniile erotice , traieste virtual , telefonic.Mi-am lasat telefonul la incarcat la munca..si mi-a venit factura cu 1.000RON mai mult decat era normal , s-a sunat la numarul 1575(-linie erotica , am verificat ,tarif 1.50E/min ,s-a vorbit 2ore) si ora la care s-a sunat este fix pe tura de servici.
Ce pot sa fac , nu am nicio dovada impotriva lui decat factura si toti colegii care stiu ce face el.Am nevoie de o solutie.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 11:54, 12 Februarie 2011
puteti promova actiune in instanta...... ART. 998 din codul civil spune: " Orice faptã a omului, care cauzeazã altuia prejudiciu, obligã pe acela din a cãrui gresealã s-a ocazionat, a-l repara "

acuma e interesant de vazut daca il puteti obliga sa recunoasca cumva si sa nu ajungeti la un proces.... e destul de jenant
Puteti depune o plangere pentru abuz de incredere.
Va trebuie insa probe fara dubii.
Iar notorietatea nu este suficienta.
Nu uitati ca probele echivoce sunt interpretate in favoarea invinuitului
Sunt curios daca aceste convorbiri se stocheaza undeva ..daca s-ar stoca as putea apela la Politie ca sa verifice convorbirea ...

Puteti depune o plangere pentru abuz de incredere.

Nu putem vorbi despre abuz de incredere deoarece nu exista nicio intelegere cu privire la bunuri intre cei doi.
Incadrarea corecta va fi la infractiunea de furt si imi amintesc de o speta in acest caz, cand lacatusul unei societati venea noaptea la locul de munca, in afara programului de lucru, si telefona la astfel de linii speciale, acesta a fost condamnat pt furt.
Pt aceasta speta puteti vedea si CSJ,sectia penala, decizia nr2574/2002 sau C.Ap.Brasov, sectia penala decizia nr 575/R/2005.
Trebuie sa aveti mai multe probe. Incercati o discutie cu acesta si inregistrati-o, poate va recunoaste intr-un fel sau altul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2011
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune munteanu_mugurel munteanu_mugurel Buna seara! As avea o intrebare.Acum 4 ani cand am intrat la facultate am fost plecat in afara.Nu am putut veni in ... (vezi toată discuția)
Inspector de politie cere retragerea plangerii de catre reclamant mariacristina mariacristina Buna ziua. Problema este urmatoarea: fratele meu(15 ani) a facut plangere in urma cu 2 luni pentru un telefon care i-a fost luat. El a inmanat telefonul pentru ... (vezi toată discuția)
Talharie sau abuz de incredere ? latosu latosu Buna seara avocatnet.ro . Am si eu nevoie de niste opinii . Intai va voi povestii pe scurt. Intr-o anumita seara am iesit cu un prieten, care la randul lui a ... (vezi toată discuția)