avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale transformare srl in pfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

transformare srl in pfa

Buna dimineata ,
Am un srl cu obiect de activitate alte mijloace de cazare (pensiune) si nimeni nu m a sfatuit la inceput cand am depus actele sa imi fac pfa nu srl . Am activitate doar iarna pt ca e in zona de ski .
Deci intrebarea mea este daca ma pot transforma in PFA din srl , si daca da ce pasi pot urma

Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 12:36, 7 Mai 2008
Nu se poate transforma. Puteti doar sa dizolvati SRL-ul si sa va autorizati dvs - PFA nu e ceva extern persoanei dumneavoastra si nu e o alta forma de societate comerciala.

N-am inteles insa DE Ce vi se pare utila aceasta schema.
andreea, cred ca utilizatorul lavpop are greutati cu partea contabila, mai complicata la srl decat la pfa.......cu siguranta il deranjeaza faptul ca in perioada fara activitate trebuie sa indeplineasca aceleasi prevederi legale contabile ca si in perioada plina.....la pfa e mult mai facil.

Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2008
Roxana Zbarnea, Avocat
multumesc pt raspuns
asa este
ma deranjeaza ca trebuie sa tin contabilitatea , sa pltesc un expert contabil mai nou pt bilant
si etc
daca stiam imi facea un pfa
iar amenzile sunt mai mari
pacat ca in tara noastra un privat nu este ajutat sa faca ceva nu sa aiba piedici la fiecare pas
inca o data multumesc pt promtitudine
lavpop a scris:
pacat ca in tara noastra un privat nu este ajutat sa faca ceva nu sa aiba piedici la fiecare pas

Pai noi aici ce facem? ;) Ideea e ca trebuie sa stii cand sa intrebi si pe cine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este mai avantajos sa deschid un srl, un pfa sau ii? tampau gabriela tampau gabriela Am o constructie , gen pensiune cu 8 camera si baie proprie. As dori sa ofer spre cazare aceste camere. Ce este mai avantajos sa deschid un SRL, un PFA sau II? ... (vezi toată discuția)
Vanzare / lichidare srl asociat unic fara activitate xxgeoxx xxgeoxx Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Deschidere societate. Andy19 Andy19 Buna ziua . Ma numesc Andrei si am 22 de ani. Ce tip de societate este mai buna SRL,AF sau AFA. Astept un raspuns. Va multumesc ! (vezi toată discuția)