avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnete munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnete munca

Modalitate de predare a carnetelor de4 munca titularilor
Cel mai recent răspuns: Bora Irina , utilizator 08:26, 13 Februarie 2011
Bora Irina a scris:

Am carnetele de munca vizate de ITM. Ma interesa: procedeul de predare al CM titularilor ( tabel cu toti salariatii sa individual) si daca conducatorul unitatii semneaya acest PV, cate exemplare si unde se pastreaya sau fiecare face cum crede...

Eu am postat un model orientativ, detaliile le stabiliti cum vreti. Nu exista un model clasic.
Multumesc mult pentru confirmare. Asa le-am pregatit dar mai aveam nevoie de o parere!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model pv predare carnete de munca salariatilor maiamaria maiamaria buna ziua. M-ar interesa un model de PV de predare a Carnetelor de Munca,salariatilor, dupa \"Abrogarea Carnetului de Munca,si Certificarea ITM-ului. Un model ... (vezi toată discuția)
Carnete de munca handaricimarin handaricimarin SE MAI FAC CARNETE DE MUNCA?CARE ESTE POZITIA MINISTERULUI MUNCII FATA DE ACEST SUBIECT?EU AM AFLAT DE LA ITM CA NU SE MAI TIPARESC,SI CA ORICUM,DE LA 1 ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca Dinush Dinush Daca nu am carnet de munca, mi se poate elibera o adeverinta de la ITM cu veniturile cumulate? daca imi cumpar un carnet de munca imi poate si trece ... (vezi toată discuția)