avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice LICITATII PUBLICE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

LICITATII PUBLICE

O OFERTA FINANCIARA DEPUSA PENTRU LICITATIE PUBLICA, A CAREI VALABILITATE ESTE MAI MICA DECAT CEA STABILITA PRIN DOCUMENTATIE DE CATRE AUTORITATEA CONTRACTANTA (60 DE ZILE FATA DE 90 ZILE), POATE FI CONSIDERATA NECONFORMA.
SE POATE CONTESTA O ASTFEL DE OFERTA DEPUSA?
Cel mai recent răspuns: Niculina Orzan , Contabil 23:19, 26 Februarie 2011
Se poate contesta , oferta putand fi respinsa din cadrul sedintei de deschidere a ofertelor - a se vedea art 33 alin 3 lit b din HG 925/2006
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie participare licitatie deschisa - contract de servicii zeus78 zeus78 In Documentaţia de atribuire am stabilit perioada de valabilitate a ofertei de 60 zile si cea a garanţiei de participare de min. 60 zile, nespecificând ... (vezi toată discuția)
Achizitie publica - formular de oferta danatmr9 danatmr9 Buna ! As dori sa stiu daca oferta depusa in cadrul unei proceduri de cerere de oferta poate fi declarata neconforma si respinsa daca s-a gresit o data in ... (vezi toată discuția)
Prelungirea garantiei de participare IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi tansmiteti un punct de vedere asupra urmatoarei situatii: In urma Deciziei CNSC ,autoritatea contractanta trebuie sa solicite o clarificare cu ... (vezi toată discuția)