avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot sa scap baiatul de banii datorati unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot sa scap baiatul de banii datorati unui camatar?

Sunt o mama disperata, baiatul meu student fiind in perioada aceea a imprumutat de la un camatar o suma de bani de care eu nu am stiut.In luna octombrie anul trecut disperat, i-am dat o suma importanta de bani care el s-a justificat ca o are datorie veche la cineva.
Acum de doua zile am aflat ca banii imprumutati sunt de la un camatar caruia ii platesti lunar o dobanda foarte mare, el nu are servici este inca in facultate si nu stiu cum sa procedez pentru ca as vrea sa restitui suma de bani , dar imi este teama de aceasta categorie, ca nu va recunoaste si il va hartui incontinuu.
Cum sa procedez?
Buna ziua !
Trebuie ca baiatul sa depuna o plangere penala la parchet.
Cu stima !
Formulati plangere penala urgent si cu martori va dovedi cat s-a imprumutat si cat a restituit .Altfel nu va scapa nici peste 10 ani ! Se va rezolva cu siguranta in acest mod cazul dvs. Nu va fie frica de amenintarile camatarilor! In fata procurorilor sunt niste mielusei .
Va inteleg ingrijorarea,dar intrebarea cheie este ;cu ce a girat baiatul dvs.imprumutul.
Se stie ca aceste personaje,nu dau bani pe ochi frumosi.Fac (de regula) contracte notariale pe anumite bunuri(de valoare-evident).
Incercati o discutie cu fiul dvs.in care sinceritatea este foarte importanta,in a afla suma si modul de plata la care s-a angajat.
D-na Stoica cel mai important lucru este aflarea adevarului, sunt banii astia datorie catre camatari sau baiatul se foloseste de pretextul asta ca sa-si sponsorizeze "ierburi" sau ce alte distractii mai au tinerii in ziua de azi?
Incercati sa mergeti impreuna cu baiatul la un avocat pentru o consultatie juridica.
Trebuie stiut care este adevarul si cine sunt acele persoane.

Alte discuții în legătură

Cum l-as putea scapa pe tata de camatari? Bogdan33steaua Bogdan33steaua Va rog mult ajutati-ma cu un sfat ,cum l-as putea scapa pe tata de camatarii? are imprumutatti 80milioane iar de 1an de zile da pe fiecare luna camata ... (vezi toată discuția)
Am imprumutat pe incredere si ...am fost pacalit vio.r vio.r Buna ziua! Am inprumutat o suma mare de bani unei familii, tata si fiu,pe incredre.La momentul respectiv ocupau functii publice in finante bine platite . Dar ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de camatar? ca40783 ca40783 Acum doi ani am avut nevoie de o anumita suma de bani pentru rezolvarea unor probleme personale legata de sanatate. O cunostinta mi-a recomandat un anumit domn ... (vezi toată discuția)