Sunt o mama disperata, baiatul meu student fiind in perioada aceea a imprumutat de la un camatar o suma de bani de care eu nu am stiut.In luna octombrie anul trecut disperat, i-am dat o suma importanta de bani care el s-a justificat ca o are datorie veche la cineva.
Acum de doua zile am aflat ca banii imprumutati sunt de la un camatar caruia ii platesti lunar o dobanda foarte mare, el nu are servici este inca in facultate si nu stiu cum sa procedez pentru ca as vrea sa restitui suma de bani , dar imi este teama de aceasta categorie, ca nu va recunoaste si il va hartui incontinuu.
Cum sa procedez?
Dna.Nona,baiatul ce v-a spus in legatura cu acest imprumut?.In acest moment este fff.important sa aveti o discutie deschisa cu fiul,in care cu mult calm trebuie sa aflati tot adevarul.Aratati fata de el,faptul ca sunteti dispusa sa-l ajutati in totalitate,pentru a scapa de aceste personaje.Va rog,ca fata de el sa fiti foarte calma,numai asa isi poate deschide sufletul in fata dvs.:luck:
Baiatul dvs sa formuleze plangere penala la politiesau la parchet pentru santaj si amenintare
Organele de urmarire penala au si logistica si porofesionistii,care pot organiza un flagrant.