avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot sa scap baiatul de banii datorati unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot sa scap baiatul de banii datorati unui camatar?

Sunt o mama disperata, baiatul meu student fiind in perioada aceea a imprumutat de la un camatar o suma de bani de care eu nu am stiut.In luna octombrie anul trecut disperat, i-am dat o suma importanta de bani care el s-a justificat ca o are datorie veche la cineva.
Acum de doua zile am aflat ca banii imprumutati sunt de la un camatar caruia ii platesti lunar o dobanda foarte mare, el nu are servici este inca in facultate si nu stiu cum sa procedez pentru ca as vrea sa restitui suma de bani , dar imi este teama de aceasta categorie, ca nu va recunoaste si il va hartui incontinuu.
Cum sa procedez?
Dna.Nona,baiatul ce v-a spus in legatura cu acest imprumut?.In acest moment este fff.important sa aveti o discutie deschisa cu fiul,in care cu mult calm trebuie sa aflati tot adevarul.Aratati fata de el,faptul ca sunteti dispusa sa-l ajutati in totalitate,pentru a scapa de aceste personaje.Va rog,ca fata de el sa fiti foarte calma,numai asa isi poate deschide sufletul in fata dvs.:luck:
Baiatul dvs sa formuleze plangere penala la politiesau la parchet pentru santaj si amenintare
Organele de urmarire penala au si logistica si porofesionistii,care pot organiza un flagrant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum l-as putea scapa pe tata de camatari? Bogdan33steaua Bogdan33steaua Va rog mult ajutati-ma cu un sfat ,cum l-as putea scapa pe tata de camatarii? are imprumutatti 80milioane iar de 1an de zile da pe fiecare luna camata ... (vezi toată discuția)
Am imprumutat pe incredere si ...am fost pacalit vio.r vio.r Buna ziua! Am inprumutat o suma mare de bani unei familii, tata si fiu,pe incredre.La momentul respectiv ocupau functii publice in finante bine platite . Dar ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de camatar? ca40783 ca40783 Acum doi ani am avut nevoie de o anumita suma de bani pentru rezolvarea unor probleme personale legata de sanatate. O cunostinta mi-a recomandat un anumit domn ... (vezi toată discuția)