avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bunurile din domeniul public al statului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bunurile din domeniul public al statului

am si eu o nelamurire.in satul meu a disparut un drum fiind ocupat de o persoana fizica.acest drum era un drum vechi care ar trebui sa fie in domeniul public dar respectivul l a inclus in proprietatea sa.am solicitat primariei un act ceva care sa demonstreze cum s a desfiintat respectivul drum dar mi s a raspuns ca nu au.am sanse sa cistig in contencios deoarece drumul apare in 1990 ca avind proprietar consiliul local?
Cel mai recent răspuns: Bazavan , utilizator 22:05, 17 Februarie 2011
Pai da,se poate legal dar consiliul local nu are nici un act ca acoperire pur si simplu un fost primar si a marit curtea si l a trecut in titlu ca suprafata,respectivul drum.daca nu este un act inregistrat la primarie ,pot sa ma adresez in contencios?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate o primarie de comuna sa faca schimb de terenuri cu o persoana fizica? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca se poate efectua un schimb de teren intre primarie si o persoana fizica,cetatean al respectivei comune. Daca da,in ce conditii si mai ... (vezi toată discuția)
Secretarul u.a.t. poate reprezenta primaria&consiliul local in instanta? cri_secret_ina cri_secret_ina Am o mare nelamurire! Secretarul u.a.t poate reprezenta primaria sau consiliul local in instanta? In ce conditii? (vezi toată discuția)
Denumirea institutiei provincia provincia Cum este corect: Primaria comunei ......... sau Comuna .....: Avem aceste discutii si multe probleme ca nu sunt luate in considerare - de catre dl. contabil ... (vezi toată discuția)