avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere INM

buna! am o nelamurire, care poate parea stupida pentru multi. asa ca imi cer scuze anticipat!am inteles ca inainte de examenul efectiv de admitere se face un fel de verificare a candidatilor inscrisi in cocurs, iar unii dintre ei sunt respinsi si nu se pot prezenta.pe ce motiv? cazier sau ce anume?2 restante influenteaza? multumesc!
Cel mai recent răspuns: celina , utilizator 13:42, 13 Februarie 2011
Cazier fiscal, in cele mai multe situatii.
Unii nu au avut licenta in drept, dar restantele nu au nicio legatura, cand ai diploma de licenta restantele sunt doar amintiri frumoase!
Ar fi util totusi sa citesti Regulamentul privind concursul de admitere la INM. Vei gasi acolo raspunsul la toate intrebarile pe care le vei avea in legatura cu acest concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este copia certificata pentru conformitate? Florentina_A Florentina_A Pentru inscrierea la concursul de admitere in INM se cer urmatoarele: -certificatul de nastere, in copie certificata pentru conformitate; -actul de ... (vezi toată discuția)
Examen inm dan@gl dan@gl as dori sa vorbesc cu o persoana care a trecut printr un astfel de examen....sunt tare nelamurita #-o (vezi toată discuția)
Mai conteaza media de la licenta pentru admitere la inm? zsoltany322 zsoltany322 Va rog sa-mi spuna si mie cineva daca se ia in calcul media pe care ai obtinut-o la licenta ca si conditie de acceptare a dosarului pentru inscriere la ... (vezi toată discuția)