avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen inm

as dori sa vorbesc cu o persoana care a trecut printr un astfel de examen....sunt tare nelamurita #-o
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 07:57, 25 Noiembrie 2009
daca citesti topicul "canditati la inm 2009 " si "admitere inm 2010" vei gasi f multe persoane care au "trecut " printr-un astfel de ex .... si e posibil sa gasesti raspuns si la "nelamurirea "ta
daca nu ..... exprima-ti nelamurirea si cu siguranta vei primi un raspuns pe acest forum :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm - solicit sfaturi Daniel.I Daniel.I Stimati colegi de forum, Sunt student in anul 3 si as dori ca la anul sa dau examenul de intrare la INM ( bineinteles ulterior licentei). Am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Invatam degeaba? Cleo27ro Cleo27ro Am auzit din surse neautorizate ca in 2006 nu se va mai sustine admiterea la INM. Stiti ceva in legatura cu asta? Sper sa nu fie adevarat.Nu de alta, dar eu ... (vezi toată discuția)
Concurs auditori de justitie 2010 magda.a magda.a auditori de justitie 2010 As vrea sa stiu dupa ce manuale, tratate si alte asemenea materiale didactice v-ati pregatit anul trecut pentru examenul de ... (vezi toată discuția)