avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu maternal de 1 an
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu maternal de 1 an

Eu ar trebui sa nasc la inceputul lui iunie 2011. Daca optez pt. concediu crestere copil de 1 an, cand trebuie sa ma intorc la servici? In momentul in care copilul implineste 1 an sau la 1 an dupa ce mi se suspenda contractul de munca?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 14 Februarie 2011
multumesc pt raspuns si pt vestea buna :)

in cazul in care aveti noua lege privind cresterea si ingrijirea copilului, ati putea sa mi-o trimiteti pe mail?
sos.manjula@gmail.com

multumesc frumos
OUG nr.111/2010 o puteti gasi pe :
www.avocatnet.ro/content/art...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitati de intrerupere si de reluare a ccc draghicimarianjan draghicimarianjan lucrez in invatamint ca suplinitor cu contract pe 1 an ,daca intru in crestere copil si aleg sa ma intorc la munca dupa 6 luni iar in urmatorul an scolar nu ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa ccc + indemnizatie 500 lei de la stat oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, am 2 intrebari: 1) Am drept de concediu fara plata pana ce copilul implineste 2 ani dupa cele 11 luni de stat acasa CCC? Imi merge in continuare ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului??? babaadriyana25 babaadriyana25 Buna ziua ! Am o fetita care in 30 august 2016 implineste 2 ani. Dupa un concediu de cresterea a copilului de 23 de luni ar trebui sa ma intorc la serviciu in ... (vezi toată discuția)