avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de concediu medical pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de concediu medical pe perioada somajului?

Buna seara!
Am si eu o intrebare pt d-voastra: pana pe data de 22 ian am fost angajata iar in ultimele 12 lni am totalizat un nr. de 90 zile de cm.
De la data de 22 ian sunt somer.
Intrebarea mea este daca mai pot beneficia de cm in continuare?
Cel mai recent răspuns: blondi3 , utilizator 06:33, 15 Februarie 2011
Puteti beneficia pana la 183dezile de concediu medical cu trecerea prin comisiile medicale, asacum spune OUG 158/2005.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm adus dupa data de 5 a lunii Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua Un angajat a avut in luna iulie 2 zile de CM. Certificatul medical ni l-a adus abia in 18 august si tot in 18 august mi-a cerut o adeverinta pt ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca otiliabb otiliabb Buna ziua, incepand cu data de 11 ian 2016 am fost angajata si am avut ghinionul ca pe data de 26 ian sa alunec pe gheata si sa fac ruptura de menisc. Am ... (vezi toată discuția)
Adevarinta nr. zile cm filica filica am urmatoarea situatie: un salariat a avut cm in perioada 01.01.2013-31.01.2013 cod boala x intra in cm incepand cu 01.01.2014 cod boala tot x pentru care am ... (vezi toată discuția)