avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... help me
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

help me

daca a fost depusa o plangere penala impotriva mea si am fost am dat declaratii si am primit acasa de la domnul procuror ca sunt scos de sub urmarire din cauze... am dosar penal ? poate vedea cineva ca am dosar penal ?
Cel mai recent răspuns: Romana Campean , Avocat 20:33, 13 Februarie 2011

Exista un dosar si un numar de dosar, la Parchet. Acel numar apare pe comunicarea catre dvs. a solutiei procurorului. Nu mai aveti dosar penal, deoarece solutia a fost de scoatere de sub urmarire penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen solutionare dosar la procuratura zooropa zooropa Buna ziua in urma cu aproape 1 an am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamarea unei persoane. Dupa cateva luni Politia a trimis dosarul la parchet ... (vezi toată discuția)
Plasare caz badboy20cm badboy20cm Pentru care motiv se poate muta un dosar penal ,unde procurorul 1 da ordonanta de urmarire,iar apoi acest dosar este luat de catre alt procuror 2 care da ... (vezi toată discuția)
Se mai poate redeschide un dosar dupa ce s-a dat nup cosminghe cosminghe Buna ziua, Am fost cercetat inca din 2009 noua pana acum cateva saptamani pentru evaziune fiscala, acum de curand am primit o ... (vezi toată discuția)