sant in litigiu pe o tulburare de posesie si am solicitat expertiza judiciara...eu sant partea vatamata...la data cand s-a efectuat expertiza s-au folosit schite cadastrale ale acuzatului care au fost datate doar cu 2 zile inainte de expertiza.ESte corect?mentionez ca, la data cand eu am acuzat[cu 8 luni in urma] acuzatul nu avea schite cadastrale pe teren.Si inca ceva,cum este cu marja de eroare-nu stiu nimic despre asta?Multumesc!
Puteti face obiectiuni in instanta la raportul de expertiza precum ca s-au avuit in vedere acte care nu sunt la dosarul cauzei si de care nu aveti cunostiinta
Expertul este obligat sa foloseasca actele depuse la dosar, dar cand acele schite cadastrale au viza OCPI,deci nu simple schite, ele pot ajuta in efectuarea corecta, in identificarea corecta a problemei si cred ca acesta este scopul si interesul unei expertize.
Respectivul expert poate sa mearga la primarie, sa se informeze, poate cere de la OCPI relatii, potrivit obiectivelor trasate de instanta.Asa cum v-a invatat d-l avocat top dan, puteti la obiectiuni expertiza sa va expuneti punctul de vedere si tot ceeace considerati d-voastra ca ar trebui sau nu facut.Instanta poate sa tina cont sau nu de ceeace spuneti d-voastra.
Cadastru
omatcons
sunt cu ocauză în justiţie pe această temă. Partea reclamantă a solicitat o expertiză judiciară cu următorul obiectiv: \" se va identifica sub toate ... (vezi toată discuția)