avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere autoturism

Autoturismul a apartinut tatalui meu care a decedat.Succesiunea am facut-o in instanta care s-a terminat printr-o tranzactie iar masina mi-a revenit mie.Am hotarare definitiva.As dori sa radiez masina si s-o dau la dezmembrari.Va rog sa-mi spuneti daca pot acest lucru tinand cont ca in actele masinii proprietar este trecut tatal meu. Cum trebuie sa procedez?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:09, 14 Februarie 2011
Cu hotarirea de parta legalizata va duceti la administratia fiscala aprimariei de care apartineti si faceti cerere in acest sens, dupa nce este trecuta pe numele dv. p[uteti face alte demersuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism vioviod vioviod In 2001 am vandut un autoturism, iar persoana respectiva nu a mai venit sa facem actele. Drept urmare, autoturismul respectiv este si acum pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Problemă cu mașina vândută fără contract de vânzare-cumpărare Vasy Bab Vasy Bab Bună seara. Acum aproximativ 2 ani am cumpărat o mașină de la un domn. Mi-a dat actele mașinii și o chitanță cum că am cumpărat mașina + certificat ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)