Buna ziua,
Daca am credit la [banca] pe care nu l-am mai platit de ceva timp si am un card de salarii la Millennium pe care nu am nici un ban in momentul de fata, ulterior urmeaza sa primesc o suma de bani pe acest card, [banca]-ul imi poate face oprirea de bani de pe acest card???
Adica, exista posibilitatea sa nu pot intra in posesia acestor bani, pentru ca am datorie la o alta banca pe care nu am mai platit-o de ceva timp???
Multumesc mult.
Si daca isi deschide un alt cont la o alta banca..ii vireaza acolo banii si la revedere, ca nu au ei de unde sa stii conturile noi care ti le deschizi..presupunn ca ei pun poprire doar pe conturile care exista in momentul acela.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Datorie la banca
Adryana18
Buna seara,
Daca am credit la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp si am un card la o alta banca pe care nu am nici un ban in momentul de fata, ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi
inloveianca
am si eu o intrebare.tatal meu are datorie la 3 banci respectiv credit euro bank,brd si raiffeisen bank.pe cele de la brd si raiffeisen bank le-au preluat cei ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
zozu
Buna ziua! Vroiam sa va intreb daca s-a mai schimbat ceva in legatura cu poprirea pe salariu, in sensul ca, vreau sa-mi fac un card de salariu si sa nu imi ... (vezi toată discuția)