avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program Revisal

Daca programul de Revisal este instalat pe un alt calculator iar eu doresc instalarea lui pe calculatorul personal se poate reinstala din nou fara sa afectez pe celalalt program
Cel mai recent răspuns: ContSters35940 , utilizator 19:39, 8 Aprilie 2011
carmen.balan1967@yahoo.com a scris:

Inca se asteapta precizari pe aceasta tema ; am inteles ca ele vor veni odata cu
noul REVISAL !
Pana atunci, REVISALUL trebuie completat de persoana care l-a completat si pana acum.

Nu cred ca este obligatoriu ca REVISAL-ul sa fie completat de persoana care l-a completat si pana in prezent.

Precizarile pe care le asteptati nu vin cu noul program REVISAL; ci cu modificarea la HG nr.161/2006.

dumi32 a scris:

Daca programul de Revisal este instalat pe un alt calculator iar eu doresc instalarea lui pe calculatorul personal se poate reinstala din nou fara sa afectez pe celalalt program

Da, se poate muta Revisal-ul de pe un calculator pe alt calculator. Nu trebuie reinstalarea lui pe noul calculator.
adelaida_07 a scris:

Nu vad utilitatea unui REVISAL pe calculatorul personal si nici nu cred ca angajatorul ar aproba o astfel de activitate. Mai mult nu vad de ce ati completa in doua programe. Avand in vedere faptul ca programul nu permite stergeri iar erorile strecurate va pot face multe probleme.
In plus existenta a doua programe paralelenu este permisa.

Puteti fi mai explicita referitor "la existenta a doua programe paralele nu este permisa"? Ce lege nu ne permite sa avem Revisal-ul pe 2 calculatoare?
leuca_luminita a scris:

adelaida_07 a scris:

Nu vad utilitatea unui REVISAL pe calculatorul personal si nici nu cred ca angajatorul ar aproba o astfel de activitate. Mai mult nu vad de ce ati completa in doua programe. Avand in vedere faptul ca programul nu permite stergeri iar erorile strecurate va pot face multe probleme.
In plus existenta a doua programe paralelenu este permisa.

Puteti fi mai explicita referitor "la existenta a doua programe paralele nu este permisa"? Ce lege nu ne permite sa avem Revisal-ul pe 2 calculatoare?

Nu exista asa ceva reglementat ... :)
Refistrul de evidenta al salariatilro este unic, asa era si cel copletat manual.
HOTÃRÂRE nr. 161 din 3 februarie 2006 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor
Art. 2
(2)Fiecare angajator are obligaţia de a înfiinţa un registru general de evidenţă a salariaţilor, denumit în continuare registru, şi de a-l prezenta inspectorilor de muncă, la solicitarea acestora.
(3)Angajatorii care au înfiinţat sucursale, agenţii, reprezentanţe sau alte asemenea unităţi fără personalitate juridică,cărora le-au delegat competenţa încadrării personalului prin încheierea de contracte individuale de muncă, pot delega
acestora şi competenţa înfiinţării registrului.
.

Nu scrie nicaieri ca nu se poate tine pe mai multe calculatoare ...

Alte discuții în legătură

Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)
Revisal Sorin Farcas Sorin Farcas O mica definitie si mici explicatii vis-a-vis de ...REVISAL? (vezi toată discuția)
Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)