Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
Inca se asteapta precizari pe aceasta tema ; am inteles ca ele vor veni odata cu
noul REVISAL !
Pana atunci, REVISALUL trebuie completat de persoana care l-a completat si pana acum.
Daca programul de Revisal este instalat pe un alt calculator iar eu doresc instalarea lui pe calculatorul personal se poate reinstala din nou fara sa afectez pe celalalt program
Nu vad utilitatea unui REVISAL pe calculatorul personal si nici nu cred ca angajatorul ar aproba o astfel de activitate. Mai mult nu vad de ce ati completa in doua programe. Avand in vedere faptul ca programul nu permite stergeri iar erorile strecurate va pot face multe probleme.
In plus existenta a doua programe paralelenu este permisa.
adelaida_07 a scris:
Nu vad utilitatea unui REVISAL pe calculatorul personal si nici nu cred ca angajatorul ar aproba o astfel de activitate. Mai mult nu vad de ce ati completa in doua programe. Avand in vedere faptul ca programul nu permite stergeri iar erorile strecurate va pot face multe probleme.
In plus existenta a doua programe paralelenu este permisa.
Puteti fi mai explicita referitor "la existenta a doua programe paralele nu este permisa"? Ce lege nu ne permite sa avem Revisal-ul pe 2 calculatoare?
HOTÃRÂRE nr. 161 din 3 februarie 2006 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor
Art. 2
(2)Fiecare angajator are obligaţia de a înfiinţa un registru general de evidenţă a salariaţilor, denumit în continuare registru, şi de a-l prezenta inspectorilor de muncă, la solicitarea acestora.
(3)Angajatorii care au înfiinţat sucursale, agenţii, reprezentanţe sau alte asemenea unităţi fără personalitate juridică,cărora le-au delegat competenţa încadrării personalului prin încheierea de contracte individuale de muncă, pot delega
acestora şi competenţa înfiinţării registrului.
.