avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare cim

Începând cu ianuarie 2011 cim nu se mai înregistrează la ITM, iar carnetele de muncă au devenit istorie. Cum pot totuşi urmări dacă cim a fost luat în evidenţa electonică? Ce trebuie să urmăresc?
Cel mai recent răspuns: mv_alina , utilizator 08:38, 15 Februarie 2011
Evidenta electronica se transmite ITM deci tot acolo se poate verifica.
multumesc
mv_alina a scris:

Începând cu ianuarie 2011 cim nu se mai înregistrează la ITM, iar carnetele de muncă au devenit istorie. Cum pot totuşi urmări dacă cim a fost luat în evidenţa electonică? Ce trebuie să urmăresc?

Depuneti o sesizare la ITM prin care solicitati sa vi se comunice daca c.i.m. a fost inregistrat de catre angajator.

sau

Solicitati angajatorului, in baza art.7 alin.3 din HG nr.161/206, sa va elibereze o copie,certificata de reprezentantul legal al acestuia sau de persoana imputernicita de angajator pentru conformitate cu originalul, a paginii/paginilor din registrul electronic, care cuprinde/cuprind inscrierile referitoare la persoana dvs.
Multumesc pentru raspunsul complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca inregistrat la itm ?!?! vio_r vio_r Buna seara ! Am si eu o nelumurire in legatura cu contractul individual de munca. Sunt in postura unui nou angajat si as dori sa stiu care sunt noile ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca damian_mrn damian_mrn in urma cu aproximativ 3 luni am semnat contractul de munca la firma la care lucrez. as dori sa stiu cum pot verifica daca acest contract a fost si ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime in munca lani lani ce venituri trebuie sa contina adeverinta de vechime in munca, cele din statele de plata sau cele din statele de personal, adica de incadrare ? (vezi toată discuția)