avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare contract de munca

in urma cu aproximativ 3 luni am semnat contractul de munca la firma la care lucrez.
as dori sa stiu cum pot verifica daca acest contract a fost si inregistrat???
sunt din Mangalia iar societatea are sediu in Bucuresti, deci nu e o solutie sa merg la ITM Bucuresti sa ma interesez.
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2011
damian_mrn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 27 Aprilie 2011
Numai la ITM Bucuresti puteti afla daca au inregistrat CIM al dv.
puteti merge la ITM-ul de unde apartineti dumneavoastra ,ei pot vedea toate contractele de munca transmise in revisal din toate judetele.
Incepand cu 01.01.2011, nu se mai inregistreaza c.i.m. la ITM ..acestea se inregistreaza si se tranmsit prin REVISAL.

Aveti doua posibilitati : fie solicitati angajatorului sa va elibereze elibereze copii, certificate de reprezentantul legal al acestuia sau de persoana împuternicită de angajator pentru conformitate cu originalul, ale paginii/paginilor din registrul electronic, care cuprinde/cuprind înscrierile referitoare la persoana dvs, fie va adresati, in acest sens, ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ContSters71676 ContSters71676 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot sa aflu daca contractul de munca pe care il am este inregistrat la ITM,daca atunci cand l-am semnat nu avea nici un numar de ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca inregistrat la itm ?!?! vio_r vio_r Buna seara ! Am si eu o nelumurire in legatura cu contractul individual de munca. Sunt in postura unui nou angajat si as dori sa stiu care sunt noile ... (vezi toată discuția)
Contract de munca companie internationala nestampilat si fara numar inregistrare..este valabil? claudiughebauer claudiughebauer Am un contract pe 6 luni de la o firma mare de afara ,mi s-a facut protectia muncii si avizare psihologica si analize dar nu am primit numic constatator mai ... (vezi toată discuția)