avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... radiere SRL D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

radiere SRL D

In cazul in care ma inscriu pt Fonduri nerambursabile 10.000 euro tineri si din stiu eu ce motive mi se respinge doasrul....ce se intampla cu Srl D infiintat?se va radia din ofiuciu sau voi fii eu obligat sa platesc radierea lui???multumesc
Cel mai recent răspuns: boogdann183 , utilizator 09:36, 15 Aprilie 2011
Buna ziua,
societatea cu raspundere limitata va trebui radiata de dvs. in calitate de administrator al acelei societati. Iar daca ati fost scutit la infiintarea societatii de anumite taxe de infiintare le veti achita integral la radiere.
MULTUMESC.....deci asta era ideea sa se incaseze bani de pe urma celor care isi fac firme si nu beneficiaza de acei bani....mi se parea ciudat ca trebuie sa-ti faci firma inainte de a stii ca va si functiona...dar asa e cum banuiam....
daca nu obtii finantarea nerambursabila poti obtine un credit garantat (si asa cu 10 mii nu faci mare lucru). Sau daca ai destui bani sa continui fara credit e si mai bine. Nu esti obligat sa radiezi firma...in plus ai si celelalte facilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

10.000 de e pentru imm-uri de la stat valica1 valica1 As vrea sa stiu si eu daca pot obtine cei 10.000 de E de la stat pentru infiintarea unei societati ,mai exact pt a-mi deschide un minimarket,in ce conditii si ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto wizzard68 wizzard68 Buna ziua .Am o problema la inmatricularea unei masini si in speranta ca ma poate ajuta cineva am apelat la forumul asta.Am cumparat o masina de la o firma cu ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)