In cazul in care ma inscriu pt Fonduri nerambursabile 10.000 euro tineri si din stiu eu ce motive mi se respinge doasrul....ce se intampla cu Srl D infiintat?se va radia din ofiuciu sau voi fii eu obligat sa platesc radierea lui???multumesc
Buna ziua,
societatea cu raspundere limitata va trebui radiata de dvs. in calitate de administrator al acelei societati. Iar daca ati fost scutit la infiintarea societatii de anumite taxe de infiintare le veti achita integral la radiere.
MULTUMESC.....deci asta era ideea sa se incaseze bani de pe urma celor care isi fac firme si nu beneficiaza de acei bani....mi se parea ciudat ca trebuie sa-ti faci firma inainte de a stii ca va si functiona...dar asa e cum banuiam....
daca nu obtii finantarea nerambursabila poti obtine un credit garantat (si asa cu 10 mii nu faci mare lucru). Sau daca ai destui bani sa continui fara credit e si mai bine. Nu esti obligat sa radiezi firma...in plus ai si celelalte facilitati
Inmatriculare auto
wizzard68
Buna ziua .Am o problema la inmatricularea unei masini si in speranta ca ma poate ajuta cineva am apelat la forumul asta.Am cumparat o masina de la o firma cu ... (vezi toată discuția)