avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunere acte pentru concediul de crestere al copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunere acte pentru concediul de crestere al copilului

Buna ziua.
am si eu o intrebare: daca iau concediu prenatal+concediu postnatal+1 luna concediu de odihna si apoi(dupa aceste 30 de zile de co) depun cerere pt acordarea concediului pentru cresterea copilului ce se intampla? Adica nu pot depune cererea in termen de 60 de zile de la incetarea concediului postnatal pt a nu mi se suspenda contractul de munca pana la o anumita data. pot lua aceste concedii asa cum le-am expus eu aici?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 14 Februarie 2011
Daca depuneti dosarul pentru acordarea indemnizatiei pentru CCC dupa termenul de 60 de zile calculat de la data incetarii concediului de maternitate, atunci indemnziatia se va palti de la data depunerii cererii de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna intre concediu de maternitate si cic cristina_2013 cristina_2013 Buna ziua, Am zile de CO ramase si voiam sa le iau dupa ce se termina concediul de maternitate, inainte sa intru in concediul de cresterea copilului si mi s-a ... (vezi toată discuția)
De câte zile de concediu pot beneficia Maadalina Maadalina Buna ziua, eu am intrat in concediu prenatal pe 27 martie la 38 saptamani iar pe 11 aprilie am nascut la 4o de saptamani și 3 zile ,de acum încolo de cate ... (vezi toată discuția)
126 de zile de concediu maternitate? marta946 marta946 Buna ziua, Cele 126 de zile de concediu pre-natal se pot imparti inainte si dupa nastere dupa cum vrea gravida? Cele 126 de zile se platesc cu 85% din ... (vezi toată discuția)