avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dovada de la medicul legist !!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dovada de la medicul legist !!!!!!

Buna seara! o prietena a mea a fost lovita de sotul ei si a mers la medicul legist sa-i dea dovada, dar a cesta a refuzat motivand ca numai in cazul unor rupturi poate sa dea dovada! e normal asa ceva???? trebuia sa aiba rupta o mana sau altceva ca sa primeasca o hartie??? unde poate face o reclamatie?? va rog sa-mi raspundeti ca sa stie ce sa faca!!! multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 08:26, 15 Februarie 2011
multzumesc mult, dar site-ul acesta nu ajuta pentru ca prietena mea nu e din Bucuresti! eu asi vrea sa stiu unde trebuie sa faca reclamatie impotriva acestui doctor? la colegiul medicilor, ca banuioesc ca la protectia consumatorilor nu are rost sa mearga! si asi mai vrea sa stiu daca e normal ceea ce a facut doctorul respectiv??? exista ceva lege care nu permite eliberarea certificatului medico-legal numai in cazul in care ai "RUPTURI" ???

Nu , poate fi constat chiar un eritem , o echimoza , o leziune superficiala.
Insa puteti demonsta si cu martori , in cadrul procesului de divort , ca vatamarea corporala este rezulatul violentei domestice.

Intr-adevar, agresivitatea este un motiv temeinice , in vederea desfacerii casatoriei.

In termen de o luna de la exercitarea actelor de lovire , insa nu mai tarziu de la refacere, aceasta se poate adresa medicului legist , in vederea eliberarii certificatului medico-legal.

Asadar, faceti o cerere in acest sens, in caz ca mai sunt urme ale leziunii.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen plangere penala pt. lovire xuser xuser In cat timp trebuie sa depun plangerea penala pt. lovire? Mentionez ca am stat 5 zile in spital, dupa care am mai primit 8 zile de la medicul legist. ... (vezi toată discuția)
Lovire mihaella23 mihaella23 buna ziua,sotul meu m-a impins si m-a dat cu capul de tocul de la usa .am chemat politia si ei au chemat salvarea si m-au dus la spital.am traumatism ... (vezi toată discuția)
Ultraj sau nu? xuser xuser Am de gand sa-i trimit alaturi unui memoriu unui politist o carte de medicina legala, si una de fizica. Poate fi considerat acest lucru \"ultraj\"?! Nu ... (vezi toată discuția)