avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul mediu pe unitate 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul mediu pe unitate 2011

buna ziua!Sunt insarcinata in 32 saptamani si urmeaza sa nasc pe 15 aprilie 2011.Intrebarea mea este daca mai primesc salariul mediu pe unitate la nasterea copilului cum era stipulat in Contractul colectiv de munca 2007-2010. Pe 2011 mai este valabil sau nu?
Cel mai recent răspuns: Mariana Dumitrescu , Avocat 23:02, 14 Februarie 2011
Din cate stiu ccm la nivel national nu a fost fost inca publicat in M.Oficial iar ccm anterior a fost denuntat. Aplicabil este in speta contractul colectiv la nivel de unitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca la nivel national Claudia_Claudia Claudia_Claudia Buna Seara.Sunt insarcinata din 2010 urmand sa nasc pe data de 23.05.2011.Va rog frumos daca se poate sa-mi dati un raspuns cu privire la, Art.;51,litera C, ... (vezi toată discuția)
Ccm nu prevede toate clauzele din ccmunn! care se aplica?? adela05 adela05 Buna ziua! Societatea la care lucrez eu are incheiat CCM. In acest contract nu se prevede si art 51 din CCM la nivel national. Intrebarea mea este, in situatia ... (vezi toată discuția)
Se mai acorda un salariu mediu pe unitate pentru nasterea fiecarui copil? gianis gianis Potrivit contractului colectiv de munca se acorda mamei un salariu mediu pe unitate pentru fiecare copil la nasterea acestuia. Vreau sa stiu daca se mai ... (vezi toată discuția)