avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme mari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme mari

Familia mea este in proces cu un vecin, la faza de recurs, adica abia am inregistrat recursul. Acesta a construit pe casa noastra, abuziv mai multe anexe, noi nu putem intra in spatele casei noastre, pentru ca nu ne da voie, iar vecinul a ocupat chiar si terenul de sub streasina.
Acelasi veci, face ce vrea cu peretele exterior al casei noastre, de exemplu a montat niste table care fac ca picaturile de ploaie sa intre direct in fundatia casei noastre, loveste toata ziua in perete cu fiare, a facut gropi pe langa fundatie pentru a ajuta apa sa se infiltreze mai usor, bate cuie si piroaie in zidul nostru, stam in casa si auzim bufnituri puterince in spatele zidului casei, etc.
Ce putem face in acest caz(vecinul o sa ne darame casa pana se solutioneaza problema) deoarece nimeni nu se amesteca intr-un caz care este pe rol(asa am citit). Mai mult tatal meu are un handicap locomotor ceea ce ii da putere si mai mare vecinului, in tot raul pe care ni-l face.
La Politie ati fost?
Ce solutie au dat instantele pana acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul a construit un zid împrejmuitor la 10 cm de spatele casei mele, din cauza căruia apa și zăpada se adună și intră în beci, iar construcția se degradează. ce pot face în acest caz? Constantin Nita Constantin Nita Vecinul meu a construit un gard din zid la circa 10 cm de spatele casei mele,fara acceptul meu(probabil mama-care este decedata- sa-i fi dat accept,dar oricum ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am asupra casei mele? crisluana crisluana Buna ziua.Am o problema cu vecinii.Am cumparat casa acum 10 ani si nu am reparat sau modificat exteriorul la ea si nici nu am locuit in ea decat din februarie ... (vezi toată discuția)
Solicitarea despagubirilor materiale si morale in instanta gheorgheangelica gheorgheangelica Am castigat procesul intentat vecinului meu care si-a prelugit acoperisul pe peretii casei mele, acesta modificandu-si ulterior acoperisul la forma ... (vezi toată discuția)