Mama mea a construit o casa in anul 1988, pana in 2001 nu a avut niciun act care sa edifice pe ea ca proprietar. In 2001 i-a fost eliberat rol pt casa cu acordul bunicii mele. In 2005 a iesit Ordinul Prefectului pe numele bunicii (mama nestiind de el). Casa este intretinuta de mama mea, curentul electric este pe numele mamei mele, tot ce tine de casa ea cumpara. In 2008, bunica a vandut o parte din teren impreuna cu, casa batraneasca ( a fost a bunicii, nu casa mamei mele), dupa vanzare, la scurt timp bunica a decedat. Intre timp am aflat ca, casa mamei mele va intra la masa succesorala, casa fiind acum pe numele bunicii desi mama plateste impozit si are rol pe numele ei. Ce putem face in situatia data? Specific ca la mijloc sunt 6 frati, din care 2 frati nu au luat la cunostinta de viitoare succesiune!
Fara a se vedea actele nu se poate spune nimic clar.
Daca ati consultat avocati si notari gratis este normal ca totul se va imparti.
Pana nu se analizeaza anumite aspecte si nu se discuta verbal ramane valabil ce v-au spus avocatii si notararii pe care nu i-ati platit...
Ce avocat sau notar credeti ca are chef sa isi bata capul gratis?
Se poate sa aiba dreptate sau sa nu aiba dreptate...
Este destul de mult de discutat si probabil ca nici timp nu aveau...
In momentul in care s-a cerut o consultatie, aceasta s-a si platit, nu vreau nimic gratis si nici nu am mentionat. Chiar luni mama va merge la o consultatie...deci nu e gratis.