avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amanare actiune netimbrata
Discuție deschisă în Executare silită

Amanare actiune netimbrata

Buna ziua,

Am o actiune in evacuare care mi-a fost contestata. Acum in actiunea de contestatie ne tot amana pe motiv ca actiunea e netimbrata.

Ma puteti ajuta? Ce pot face in acest caz?

O pot timbra eu daca ei nu o fac? sau ce?

Vreau doar sa nu se mai amane. Ne judecam din vara anului trecut pe aceasta contestatie.

Cel mai recent răspuns: mariosms , utilizator 12:03, 15 Februarie 2011
In cauza sunt incidente disp. art.155 ind. 1 din C.proc. civ. deci...instanta poate suspenda judecata cand constata ca desfasurarea normala a procesului este impiedicata din vina partii reclamante.

Legal ar trebui sa se suspende sau sa se anuleze ca "netimbrata/insuficient timbrata"-dupa caz...

La modul concret, nu stiu ce se intampla in cauza dvs.:) Nu puteti dvs. in calitate de intimat sa timbrati actiunea.Invocati lipsa timbrajului si aplicarea disp. art. 155 ind.1 C.proc.civ. apoi...continuati evacuarea.

V-am atasat situatia amanarilor. Ne judecam de vara anului trecut. Nu inteleg de ce ne tot amana, ca avem oricum castig de cauza.

07/12/2010 Amână pronunţarea la 14.12.2010. Încheiere
14/12/2010 Amână pronunţarea la 16.12.2010. Încheiere
15/02/2011 azi amanat pentru netimbrare
16/12/2010 Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratei BEJ MMM invocata de aceasta. Cu drept de recurs odata cu fondul. Acorda termen pe fondul cauzei la data de 15.02.2011 Pronunţată în şedinţă publică, azi, 16.12.2010. Încheiere
19/10/2010 Faţă de cererea de amânare Amânat
23/11/2010 Pentru a da posibilitatea contestatoarei să depună cautiunea Amânat
28/09/2010 În vederea verificarii timbrajului Amânat
31/08/2010 Adresa BEJ Amânat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare actiune: ce se intampla cu chemarea in garantie? smeagull smeagull Buna ziua. Reprezint parata intr-o actiune in pretentii. Prin intampinare am chemat in garantie un tert. Am timbrat chemarea in garantie pentru primul ... (vezi toată discuția)
Contestator dat in debit de instanta pentru taxa de timbru??? dandanaua dandanaua O institutie publica formuleaza contestatie la executare pt.o hot.jud.prin care a fost obligata la chelt.de jud.catre reclamant.Instanta la care se introduce ... (vezi toată discuția)
Anulare actiune ca netimbrata - un sfat va rog. cum sa procedez ? Krissia . Krissia . A.Am depus 2 contestatii la executare efectuate de acelasi executor judecatoresc, dosarele fiind diferite, si pentru care nu a fost respectata procedura ... (vezi toată discuția)