avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cine pastreaza statutul asociatiei de proprietari?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cine pastreaza statutul asociatiei de proprietari?

Statutul asociatiei de proprietari este pastrat de presedintele asociatiei sau de administrator?
Cineva mi-a zis ca acesta (statutul) se poate obtine si de la FALT. Stie cineva?
Am nevoie sa obtin o copie dupa statut si nu stiu cui sa ma adresez.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:17, 16 Februarie 2011
Statutul asociatiei dv. de proprietari se afla in dosarul de infiintare a asociatiei si trebuie sa se afle in sediul asociatiei.
toate actele asociatiei trebuie sa fie la fisetul / dulapul cu actele asociatiei. Daca nu e un loc sigur de pastrare in camera asociatiei, acestea de regula ar trebui sa fie la presedinte acasa. Vorbiti cu presedintele, el trebuie sa stie unde se afla documentul cerut de dumneavoastra, STATUTUL de infiintare a asociatiei de proprietari.
Statutul, ca si celelalte documente de infiintare a asociatiei trebuie sa stea la sediul asociatie, dar in functie de conditiile sediului, asa cum s-a spus mai sus pot sta si la presedinte acasa.
Dar orice proprietar care vrea sa consulte un document (inclusiv statutul) trebuie sa faca o cerere adresata presedintelui asociatie. Mai putin intereseaza unde se tine acest statut. Important este sa vi se arate statutul. Cereti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, puteti va rog sa mi spuneti daca documentele ( actele ... Nijal Nijal Buna ziua, Puteti va rog sa mi spuneti daca documentele ( actele de infiintare, registre contabile, contracte, stampila etc ) unei Asociatii trebuie tinute la ... (vezi toată discuția)
Ce documente contine arhiva asociatiei ? unitescu unitescu Dupa divergentele avute cu administratorul si dupa ce am fost ales presedinte in AG, acesta a fost somat de primarie sa imi predea stampila si arhiva ... (vezi toată discuția)
Predare / primire functie presedinte asociatie silviu1975 silviu1975 Buna ziua, Suntem in plin proces de schimbare al Presedintelui Asociatiei (convocator afisat si semnatde 20% din proprietari etc). Intrebarile sunt: 1. ce ... (vezi toată discuția)