avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Trecerea de pe persoana juridica pe persoana fizica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Trecerea de pe persoana juridica pe persoana fizica

Cum pot sa fac trecerea de la pers juridica la pers fizica pentru a vinde un site ? (domeniul, siteul sunt facute pe firma)...
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 12:28, 17 Februarie 2011
puteti inchide firma, iar patrimoniul acesteia va intra in posesia asociatilor dupa lichidare (acum nu stiu daca exista si alta posibilitate... eu am zis ce stiu ;) )
dar nu prea inteleg de ce trebuie sa treceti de la pj la pf, ca se poate vinde si ca persoana juridica ;) catre o alta persoana juridica sau fizica
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
ContSters161855, utilizator
firma are datorii...
Atentie cu domeniul pentru ca nu se poate vinde !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrimoniu fundatie ginabis ginabis BUNA ZIUA MULTUMESC PT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA. CEEA CE NU INTELEG ESTE CA DAC EU AM UN IMOBIL IN ACEASTA VALOARE DEFAPT VALOAREA E MULT MAI MARE ESTE ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto la sfarsitul contractului de leasing xyz10092010 xyz10092010 Buna seara, Urmeaza sa finalizez contractul de leasing al unei masini, utilizatorul fiind persoana juridica, dar inmatricularea definitiva doresc s-o fac pe ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl cu asociat unic fara lichidare!!! ContSters21504 ContSters21504 SPETA cu 3 intrebari: SRL cu asociat unic. 1. este posibilă dizolvarea voluntară a societăţii mai sus menţionate, fără lichidare, raportat la ... (vezi toată discuția)