avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca - miner

am iesit la pensie in anul 1995 grupa1 de munca subteran in mina valea jiului,mina livezeni,uricani si petrila.am 1500 lei pensie.vreau sa stiu dece nu am primit majorata pensia pe luna febr.2011 conform hotararii ministerului.este posibil ca munca la mina subteran sa nu fie obiectul majorarii ? va multumesc,cu stima-cernescu serban-loc insuratei jid. braila. astept un raspuns va rog
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:38, 15 Februarie 2011
Ce stagiu complet de cotizare este trecut in decizia de pensionare la punctul (F) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca - miner KIuliana KIuliana Buna ziua, va rog mult daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema, tatal meu este pensionat de la mina, din Valea Jiului, a lucrat 20 de ani ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie grupa i de munca incepand cu data de 1 ianuarie 2011, neaplicata serban cernescu serban cernescu am fost scos la pensie din 1995,la limita de varsta si stadiu complet de cotizare.Mentionez ca din 39 ani munciti,20 ani am muncit in subteran la mina livezeni ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 de munca. ghe1955 ghe1955 Multumesc din nou ca mi-ati raspuns,dar cum eu sunt afon in ale legisltiei,am sa va dau date mai concrete.Am iesit la pensie in 2002,luna mai,20 ani in ... (vezi toată discuția)