avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca - miner

Buna ziua, va rog mult daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema, tatal meu este pensionat de la mina, din Valea Jiului, a lucrat 20 de ani subteran si diferenta pana la stagiul complet de cotizare la suprafata. A sperat ca va primi pensia marita in feb. 2011, ca urmare a legii 263/2010 dar, a primit cu 20 lei mai putin. De la casa de pensii i s-a raspuns ca el nu face obiectul acelei legi. Este real?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:22, 15 Februarie 2011
1-In ce luna si an si-a deschis dreptul la pensie ?
2-Ce stagiu complet de cotizare este trecut la punctul (F)din deciza de pensionare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca - miner cernescu serban cernescu serban am iesit la pensie in anul 1995 grupa1 de munca subteran in mina valea jiului,mina livezeni,uricani si petrila.am 1500 lei pensie.vreau sa stiu dece nu am ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 de munca. ghe1955 ghe1955 Multumesc din nou ca mi-ati raspuns,dar cum eu sunt afon in ale legisltiei,am sa va dau date mai concrete.Am iesit la pensie in 2002,luna mai,20 ani in ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta dorinporumb dorinporumb am lucrat an subteran 17 ani si o luna dupa care an 2005 s-a anchis mina si am ramas cu ordonanta am beneficiat de salarii compensatorii si somaj peste 2 ani ... (vezi toată discuția)