avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lapte pentru angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lapte pentru angajati

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea sitatie. As dori sa stiu daca exista vreun act normativ in vigoare prin care angajatii unei societati pot beneficia de lapte.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 15 Februarie 2011
ORDIN nr.242 din 6 mai 1961 privind acordarea alimentaţiei de protecţie, unor angajaţi din M.T.T.c.
[ link extern ]

Legea nr.319/2006 , art. 14. - Alimentatia de protectie se acorda in mod obligatoriu si gratuit de catre angajatori persoanelor care lucreaza in conditii de munca ce impun acest lucru si se stabileste prin contractul colectiv de munca si/sau contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toxicitate - substante chimice periculoase eugenipi eugenipi As dori sa aflu exact care este legea si articolul din lege care imi acorda jumate de litru de lapte/zi. Lucrez in laborator medical cu substante chimice ... (vezi toată discuția)
Personal incadrat in conditii deosebite irina_trusca irina_trusca Buna ziua. M-ar interesa sa stiu daca personalul care lucreaza la sudare (sudorii) si personalul care lucreaza la vopsirea electrostatica (care include ... (vezi toată discuția)
Drepturi in mediul toxic Ionela_22 Ionela_22 Exista o legislatie in care sa se precizeze acordarea unui litru de lapte pentru cei care lucreaza in mediu toxic (laborator chimic)? Am cautat si am gasit ... (vezi toată discuția)