avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere pentru radierea de catre instanta a unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere pentru radierea de catre instanta a unui autoturism

va rog sa ma ajutati cu un model de cerere pentru radierea de catre instanta a unui autoturism. motivul este acela ca vanzatorul este plecat in italia si nu -si da concursul pentru radierea autoturismului vandut in urma cu mai multi ani. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Trifu , Avocat 16:42, 15 Februarie 2011
Sper sa iti fie de folos [ link extern ]
cererea de care vorbiti este o adevarata actiune in constatarea calitatii de cumparator , in cazul dvs. , nu exista o cerere tip pt asa ceva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate radia un autovehicul vandut la care nu se mai gaseste posesorul ? Pilu Pilu Buna ziua. As avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: O cunostinta de-a mea, in urma cu vre-o 5 ani a vandut un autoturism unei persoane, careia i-a dat ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face ancabanciu ancabanciu Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de cerere chemare in judecata pentru o persoana careia i-am vandut un autoturism, i-am dat toate actele si acum nu vrea ... (vezi toată discuția)
Dacie mostenita fara acte cipry_blue cipry_blue Buna ziua! As avea si eu nevoie de ajutor intr-o problema destul de urgenta. Tatal meu a decedat in urma cu sapte ani si in urma lui am ramas 3 mostenitori: ... (vezi toată discuția)